Privacy policy

Algemeen

AgriFoodMatch (verder te noemen AFM) hecht veel waarde aan uw privacy. AFM zet zich daarom in voor bescherming van de privacy van gebruikers van haar diensten. AFM wil dat bezoekers beveiligd gebruik kunnen maken van onze Websites en diensten. Deze Privacy Policy is van toepassing op de Websites, AgriFoodMatch.nl, AgriFoodMatch.be en AgriFoodMatch.de.

AFM houdt zich bij de verwerking van de persoonsgegevens aan de Nederlandse privacy regelgeving, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en, per 25 mei 2018, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met deze regelgeving op behoorlijke en zorgvuldige wijze en louter voor de dienstverlening rondom de Websites verwerkt. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij AFM daartoe verplicht is op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

AFM is een organisatie die potentiële werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Via de Websites worden sollicitaties van kandidaten onmiddellijk doorgelinkt naar de site of het e-mailadres van de opdrachtgever. AFM verzamelt zelf geen persoonsgegevens in haar database. 

AFM voert het inhoudelijk en technisch beheer van de Websites uit. AFM garandeert zorgvuldige en discrete omgang met alle informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. AFM besteedt de grootst mogelijke zorg aan de bescherming van de privacy van haar websitebezoekers. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de Websites te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen.

In dit Privacy Policy staat beschreven welke informatie door AFM wordt verzameld via de Websites, en met welk doel. 

Websites bezoekers

AFM blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar Websites. Daartoe is uw identiteit als de bezoeker niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wat wel wordt bijgehouden en bewaard is het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Door middel van deze informatie kan AFM de Websites optimaliseren om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Hieronder kunt u lezen hoe AFM met uw persoonsgegevens omgaat.

Uw toestemming

AFM bewaart uw gegevens voor de wettelijke toegestane termijn en daarna worden deze uit het systeem van AFM verwijderd. Bij sollicitatie stemt u in met de Privacy Policy en zullen we uw gegevens doorgegeven worden aan de opdrachtgever. Mocht u uw gegevens toch eerder willen laten verwijderen dan kunt u dat per e-mail aan AFM doorgeven. AFM zal uw gegevens dan direct verwijderen.

Job Search Agent

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van de allerlaatste vacatures op de Websites van AFM, dan kunt u zich aanmelden voor de Job Search Agent. De verzamelde persoonsinformatie voor de vacaturemailing beperkt zich tot de volgende gegevens: naam en e-mailadres, de regio, de sector waarin u een vacature zoekt. AFM gebruikt deze informatie om u per e-mail automatisch de allernieuwste vacatures die aansluiten bij uw wensen toe te mailen. 

Welke gegevens verzamelt AFM bij een sollicitatie via onze Websites?

Voor uw sollicitatie/inschrijving heeft AFM de volgende persoonsgegevens nodig:
  • E-mail
  • Naam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • CV
Uw gegevens worden doorgestuurd naar de opdrachtgever en door AFM na het verlopen van de wettelijke termijn verwijderd uit de database.

Social media

Als u op een webpagina terechtkomt die social media invoegtoepassingen gebruikt, stuurt de browser bepaalde informatie naar de aanbieder van uw social media-account. AFM heeft geen zeggenschap over deze gegevensuitwisseling.

Beveiliging

De beveiliging van gegevens is voor AFM belangrijk en AFM zal dan ook redelijke en passende beveiligingsmaatregelen treffen om de persoonsgegevens die AFM in beheer heeft te beschermen. 

Cookies

AFM verzamelt bepaalde gegevens met behulp van cookies die worden geplaatst bij uw bezoek aan onze Websites. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op de harde schijf van uw computer of uw mobiele apparaat zet op het moment dat u de website bezoekt. Cookies bevatten informatie die alleen kan worden geraadpleegd door de partij die het cookie heeft geplaatst. Dit kunnen de beheerder van de website of een derde partij zijn. 
U heeft zelf controle over cookies en kunt de plaatsing daarvan weigeren door de cookie-instellingen in uw browser aan te passen. De meeste browsers geven aan op welke wijze u de plaatsing van cookies kunt weigeren, op welke wijze u geïnformeerd wordt over een plaatsing van een cookie en hoe u geplaatste cookies kunt verwijderen. Door de plaatsing van cookies te weigeren of geplaatste cookies te verwijderen kan het echter zijn dat u deze website niet goed kunt gebruiken.

Met wie deelt AFM uw persoonlijke gegevens?

AFM zou uw gegevens binnen en/of buiten de Europese Unie kunnen verwerken. Zonder uw toestemming zal AFM uw gegevens nooit aan andere landen of aan andere partijen doorgeven.

Links

Op onze Websites kunnen links naar andere websites staan. AFM is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. AFM advissert u dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende websites te lezen.

Wijzingen met betrekking tot deze Privacy Policy

AFM houdt het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen en zullen gewijzigde versies van dit privacybeleid op onze Websites plaatsen. AFM zal onderaan het document aangeven wanneer het privacybeleid voor het laatst is gewijzigd. AFM raadt u aan om geregeld het privacybeleid te raadplegen om kennis te nemen van eventuele wijzigingen.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over onze Privacy Policy kunt u contact met AFM opnemen via onderstaande gegevens.

AgriFoodMatch
KvK-nummer: 65151054
003143-6042292
info@agrifoodmatch.nl

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Nieuwe jobs Agro & Food

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Ceres
Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!