Dé Agri Food vacaturebank voor hogeropgeleiden

Vacatures levensmiddelenindustrie

6 vacatures gevonden

De levensmiddelenindustrie is een van de grootste industrietakken van Nederland. Nederland produceert enorm veel voedsel voor de export. De sector blijft groeien. Er is dus genoeg werkgelegenheid. Bekijk al onze vacatures in de levensmiddelenindustrie op bachelor- en masterniveau.

Banen in de voedingsindustrie

De voedingsindustrie is enorm gevarieerd. Daarom zijn de banen ook gevarieerd. Bij banen in de voedingsindustrie kun je denken aan teamleider productie, kwaliteitscoördinator, chain supply manager en productmanager. Alle banen hebben één ding gemeen: voedsel. Vind hier jouw nieuwe baan in de voedingsmiddelenindustrie.

Grootebroek (NH)
25 feb. 2021

Key Accountmanager Retail

Commercieel talent uit de AGF- of verssector, met netwerk in Europese retail.  Marktpositie binnen Europese retail versterken door creatief category management  
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Gelderland, Ermelo
24 feb. 2021

Biologie Manager

Wil je deel uitmaken van een gamechanger in de voedingsindustrie? We zijn op zoek naar een proactieve en resultaatgerichte BIOLOGIE MANAGER  om het team op onze locatie in Ermelo te komen...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Weert en periodiek reizen. Beperkt thuiswerken is mogelijk.
23 feb. 2021

International Product Manager Calves

Kennis van voeding en veehouderij vertalen in innovatieve concepten en producten. Onderzoeken, ontwikkelen en positioneren van hoogwaardige jongdiervoeders.  
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Waddinxveen
18 feb. 2021

Teamleader Production (fulltime)

Would you to like to work with a great variety of healthy fresh fruits and vegetables? Are you a born leader, experienced in the field of repacking / flow packing processes and a die-hard fruit...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Oudenhoorn / Hellevoetsluis
18 feb. 2021

Supervisor Potato Quality

Farm Frites zoekt een Supervisor Potato Quality! Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een Quality-gerelateerde rol en zoek je een nieuwe uitdaging? 
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Home Office, bij voorkeur regio Den Haag - Rotterdam
15 feb. 2021

Consultant

Je hebt een oprechte interesse in mensen. Je netwerk in Food en Agri uitbouwen en onderhouden.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken