Vacatures levensmiddelenindustrie

14 vacatures gevonden

De levensmiddelenindustrie is een van de grootste industrietakken van Nederland. Nederland produceert enorm veel voedsel voor de export. De sector blijft groeien. Er is dus genoeg werkgelegenheid. Bekijk al onze vacatures in de levensmiddelenindustrie op bachelor- en masterniveau.

Banen in de voedingsindustrie

De voedingsindustrie is enorm gevarieerd. Daarom zijn de banen ook gevarieerd. Bij banen in de voedingsindustrie kun je denken aan teamleider productie, kwaliteitscoördinator, chain supply manager en productmanager. Alle banen hebben één ding gemeen: voedsel. Vind hier jouw nieuwe baan in de voedingsmiddelenindustrie.

Belux + Frankrijk
21 jan. 2022

Accountmanager Ethnic | Belux + Frankrijk

Stroomt er pure commercie door jouw aderen en zie jij jezelf als relatiebouwer van de bovenste plank? Mocht je daarnaast ook nog beschikken over extreme scoringsdrift en een neusje voor de goal?...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Broek op Langedijk
20 jan. 2022

Manager Operations

Als Manager Operations leidt en motiveer je het team om de verwachtingen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, productiviteit en teamwork te overtreffen. Zoek jij een functie binnen een...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Utrecht
20 jan. 2022

Senior Inspecteur Auditor Feed

Om ervoor te zorgen dat industriële bedrijven die dierlijke bijproducten en diervoeders vervaardigen dit volgens de geldende wet- en regelgeving doen, houdt de NVWA toezicht. Wil jij hier een...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Nieuwegein
20 jan. 2022

Programmamanager

Vraag jij je wel eens af wie beslist wanneer vlees of eieren het Beter Leven Keurmerk krijgen? Dit doen wij, Kiwa VERIN! Wij zijn op zoek naar een programmamanager die ons gaat helpen bij het...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Sas van Gent
20 jan. 2022

Operations Manager

Ambitieuze People Manager en technoloog met een hart voor duurzaamheid. Een nieuwe fabriek opstarten in de wereld van de circulaire economie.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Werken vanuit huis / Locatie Oostrum
18 jan. 2022

Area Sales Manager

Internationaal commercieel talent in de food-sector. Verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in Frankrijk, Spanje en Engeland.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Ottersum
17 jan. 2022

Senior Communicatie Adviseur Agri

Word jij blij van het samen creëren van nieuwe perspectieven vanuit je netwerk? Het bedenken van slimme strategieën? Nieuwe verdienmodellen? Marketing- en communicatieplannen? Creatieve...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Gorinchem (regelmatig reizen binnen Europa)
17 jan. 2022

International Account Manager

Verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in Europa. Ambitieus internationaal commercieel talent.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Warmenhuizen (NH), circa 15% internationaal reizen
17 jan. 2022

(Jr) Traders

Enthousiaste pionier en relatiebouwer met handelsmentaliteit en gevoel voor andere culturen. Zelfstandig uitbouwen van het handelsresultaat op de landen in jouw regio.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Waddinxveen
14 jan. 2022

(Junior) Kwaliteitscontroleur AGF

Heb je oog voor detail en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar een no-nonsense mentaliteit heerst? Kom dan snel bij ons werken. 
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten

Voor kandidaten

Heb je jouw nieuwe uitdaging in de agrarische sector of de food sector niet in bovenstaande vacatures kunnen vinden? Maak dan binnen één minuut een handige Job Alert aan, zodat je altijd up-to-date ben van onze nieuwste vacatures. 

Had je nog een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij onze veelgestelde vragen, maar je kan ons ook altijd bereiken via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@agrifoodmatch.eu. Je mag ons ook bellen op +31 4 360 422 92

Voor Werkgevers 

Ben je een werkgever en wil je meer weten over ons dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze werkgeverspagina, zie voor (andere) bedrijven je voor gingen of vraag heel gemakkelijk inloggegevens aan, zodat je direct kan beginnen met het plaatsen van vacatures. 

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.