Dé Agri Food vacaturebank voor hogeropgeleiden

Vacatures in de tuinbouw

12 vacatures gevonden

De tuinbouw valt onder de agrarische sector, net als de landbouw en veehouderij. Op deze pagina vind je alle beschikbare banen in de tuinbouwsector op bachelor- en masterniveau.

Werken in de tuinbouw

De tuinbouw richt zich op het telen van groenten, planten, bloemen, bomen en zaden. Onmisbaar in de agrarische sector. Kom jij werken in de tuinbouwsector? Bekijk alle vacatures van onze werkgevers in de tuinbouw en wie weet zit de perfecte match ertussen!

home office in Nederland of België
15 okt. 2021

Junior Sales Agronoom

Jij wordt als agronoom het aanspreekpunt voor collega’s en distributie in de Benelux en werkt vanuit een home-office en hebt regelmatig overleg met jouw collega’s in Nederland en...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Bleiswijk
15 okt. 2021

Manager P&O (MT-lid)

Professional die zich thuis voelt in de dynamiek van dit familiebedrijf. Doorontwikkelen en uitvoeren van visie en beleid op HR-gebied.  
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Bemmel
14 okt. 2021

Bedrijfsleider

Ben jij de bedrijfsleider die onze kwekerij tot bloei brengt?
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Hoogkarspel
13 okt. 2021

Commercieel Manager

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan en een verdieping van je carrière, waarbij je zowel je commerciële talenten als je organisatorische kwaliteiten ten volle kunt...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Combinatie van kantoor in Naarden, thuiswerken en onderweg
11 okt. 2021

Technisch Accountmanager

Klantspecifieke toepassingen aanbieden voor het optimaliseren van de productkwaliteit. Enthousiaste teamspeler met gevoel voor commercie en kennis van sierteelt.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Nieuwkuijk - Werken vanuit huis
7 okt. 2021

Technisch Commercieel Adviseur Sierteelt

Daadkrachtige relatiebouwer die graag bij zijn klanten over de vloer komt. Onderhouden en uitbouwen van een mooie klantenportefeuille in de sierteelt.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Valkenburg Zuid Holland
6 okt. 2021

Senior Accountmanager

Is de sierteeltsector jou passie? Reageer dan direct!
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Rijsenhout
6 okt. 2021

Marktmanager

Open jij graag deuren bij retailers en heb je hierin ervaring? Vind je het leuk om goede presentaties te verzorgen voor professionals van ons mooie assortiment planten?  Zie jij een...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
‘s-Gravenzande
4 okt. 2021

Directeur / Bestuurder

Netwerker en boegbeeld met drive, stakeholder management skills en kennis van (internationale) land- en nationale tuinbouw. Focus op verdere ontwikkeling en implementatie van visie 2025 in...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Veghel
4 okt. 2021

Verkoper Fendt

Als Verkoper bij Agromec vind jij steeds de juiste oplossingen binnen een dynamische landbouwwereld die op ieder moment van het jaar weer nieuwe eisen stelt aan de mechanisatie. Onder het motto...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten

Voor kandidaten

Heb je jouw nieuwe uitdaging in de agrarische sector of de food sector niet in bovenstaande vacatures kunnen vinden? Maak dan binnen één minuut een handige Job Alert aan, zodat je altijd up-to-date ben van onze nieuwste vacatures. 

Had je nog een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij onze veelgestelde vragen, maar je kan ons ook altijd bereiken via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@agrifoodmatch.eu. Je mag ons ook bellen op +31 4 360 422 92

Voor Werkgevers 

Ben je een werkgever en wil je meer weten over ons dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze werkgeverspagina, zie voor (andere) bedrijven je voor gingen of vraag heel gemakkelijk inloggegevens aan, zodat je direct kan beginnen met het plaatsen van vacatures. 

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.